Din kurv

Rammerne for Havefest Langeland er vores Kærlighed til området omkring Rue Mark på Langeland og ikke mindst til Rudkøbing by, men størst af det hele så vil vi skabe et sammenhold, hvor alle er en del af det.

Bestyrelsen og styregruppen på Havefest Langeland har alle været en del af det tidligere Langelandsfestival i mange år. Her har vi alle, haft en ledende rolle i mange år og vi vil prøve at skabe de rammer som VI tænker er de rigtige for Havefest Langeland.

Mange af os har rigtig meget erfaring fra andre festivaller, events, show og meget andet. De erfaringer vil vi selvfølgelig også sætte i spil på Havefest Langeland, så vi med disse kan skabe noget nyt og unikt på Langeland. Vi vil og bliver IKKE en kopi af Langelandsfestivalen – VI ER HAVEFEST LANGELAND!!!

Vi kan dog ikke helt undgå, at bruge nogle af de ting, som vi igennem tiden har set virke og ting som vi tror på vi kan udvikle os på og sammen med, men det vigtigste er sammenhold, værdiskabende for fællesskaber, venskaberat være en del af et sammenhold/fællesskab.

En af de ting som vi vil genskabe er f.eks. handelsgaden, vi så den som den var i “gamle” dage, som et stort aktiv og vi vil derfor genskabe denne og udvikle på den, dette sammen med handelsstandsforeningen, de lokale foreninger og ikke mindst kræmmere fra hele landet.